Premierul Ciucă, despre cazul fetiței sechestrate 28 de ore: "Îi felicit pe toţi cei implicaţi"

179
Premierul Ciucă, despre cazul fetiței sechestrate 28 de ore:
Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, i-a felicitat, vineri, pe cei implicaţi în gestionarea cazului de la Chiajna.


"Mă bucur foarte mult că au reuşit să gestioneze această situaţie, să salveze cele două vieţi şi îi felicit pe toţi cei implicaţi acolo", a spus Ciucă, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Neamţ.


El a explicat că ministrul de Interne, Lucian Bode, a lipsit de la evenimentul PNL deoarece a rămas la Bucureşti să gestioneze cazul de la Chiajna.


"Practic asta înseamnă asumare politică şi guvernamentală, să ştii să faci diferenţa în momentele în care trebuie să alegi între responsabilitatea guvernamentală şi cea politică, nu că nu ar fi la fel de importante şi una şi alta, dar ele trebuie abordate fiecare la momentul, în situaţia şi cu discernământul cuvenit", a completat Ciucă.


Un bărbat din localitatea ilfoveană Chiajna şi-a agresat joi soţia şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu fetiţa sa, în vârstă de cinci ani.


După 28 de ore de negocieri, bărbatul s-a predat şi a fost preluat de către poliţişti. De asemenea, fetiţa a fost eliberată. Ambii urmează să fie evaluaţi medical. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5041 secunde