Președinta Asociației "Spike" a intrat în greva foamei pentru a salva animalele din Cernavodă

374
Președinta Asociației
O femeie a intrat, ieri, în greva foamei, în adăpostul pentru câini din localitatea Cernavodă, ca semn de protest împotriva deciziei Primăriei de a desființa acest adăpost. Doina Leșeschi, de 48 de ani, este președinta Asociației pentru Protecția Animalelor "Spike", din Cernavodă.
Femeia nu este la prima acțiune de acest gen, ea preferând de mai multe ori să protesteze public pentru a salva animalele fără stăpân.
În urmă cu ceva timp, și Viorel Tcaci, administratorul Asociației pentru Protecția Animalelor "Spike" din Cernavodă a făcut greva foamei timp de mai multe zile. Scopul era de a obține de la legiuitor introducerea proiectului care reglementează sterilizările și construirea de adăposturi pentru animale pe ordinea de zi a parlamentarilor. Pe de altă parte, Viorel Tcaci condamna și lipsa de colaborare a Primăriei Cernavodă în problema adăpos-tului de câini al Asociației "Spike".
El este atât de implicat sufletește în salvarea animalelor fără stăpân încât în anul 2007, a vrut să-și dea foc în semn de protest față de modul în care autoritățile locale din Cernavodă i-au tratat cererile de sprijin în activitățile legate de adăpostul pe care îl administrează, dar nu și-a putut duce gestul până la capăt. Viorel Tcaci a fost oprit de polițiști după ce s-a stropit cu benzină și și-a făcut câteva tăieturi pe brațe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 07 Septembrie 2010
Stire din Eveniment : Prins la dezmembrat vagoane
Pagina a fost generata in 1.6403 secunde