Președintele PSD, Liviu Dragnea, la DNA

199
Președintele PSD, Liviu Dragnea, la DNA - dragnea-1465810332.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, în această dimineață, la DNA fiind citat de procurori, potrivit unor surse judiciare, în dosarul în care este cercetat alături de fosta soție Bombonica Prodana.


Potrivit Agerpres, aceleași surse au susținut că citarea lui Dragnea ar avea legătură cu o posibilă schimbare a încadrării juridice.
La sosirea la sediul DNA, liderul PSD nu a dorit să facă declarații. "Nu vreți să vorbim la ieșire", le-a spus el jurnaliștilor prezenți. Întrebat dacă și-a început săptămâna la DNA, Dragnea a replicat: ''E un cadou pentru cineva''.


Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și la fals intelectual, ambele în formă continuată, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv președinte al organizației județene a unui partid politic.


"În perioada iulie 2006 — decembrie 2012, suspectul Dragnea Nicolae Liviu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al organizației județene a unui partid politic, cu intenție, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, să își încalce atribuțiile de serviciu prin menținerea în funcție și implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiași instituții", informa DNA la 6 aprilie într-un comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.653 secunde