După cine plânge fostul premier Victor Ponta

188
După cine plânge fostul premier Victor Ponta - ponta2-1465732112.jpg
Victor Ponta a declarat, ieri, că nu mai este interesat de șefia PSD sau de funcția de premier și nici nu ar mai candida la președinție, pentru că "în mod normal, oricine candidează de la PSD câștigă primul tur și pierde în turul doi", adăugând că speră să își scrie memoriile în libertate.


"N-aș mai candida la președinție... Ce mi-a trebuit… În mod normal, oricine candidează de la PSD câștigă primul tur și pierde în turul doi. Adică ori sunt nebun, ori a început să-mi placă. Dacă-i dintr-un tur da, dacă sunt două tururi nu", a declarat Ponta, la un post de televiziune.


Întrebat dacă este interesat să revină în politică, la vârful PSD, sau să fie din nou premier, deputatul social-democrat a negat că ar avea astfel de planuri: "Nu, nu sunt interesat de șefie. Nu merge funcția de premier de două ori, sincer". 


Întrebat dacă își va scrie memoriile, fostul premier trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari a spus, râzând: "Sper că în libertate".


Victor Ponta a reafirmat că regretă proiectul USL și pe Crin Antonescu, comentând că amândoi sunt responsabili pentru destrămarea Uniunii, pentru că s-au lăsat influențați de "curteni". 


"Ca la divorț, am divorțat, dar am rămas îndrăgostiți, eu plâng după el, el plânge după mine. Eu cred că plâng mai mult", a mai spus Ponta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5085 secunde