Președintele UNSR, venit pe litoral să sărbătorească absolvirea facultății, a murit înecat

461
Președintele UNSR, venit pe litoral să sărbătorească absolvirea facultății, a murit înecat - mortmamaiavladdediu2sursafaceboo-1594568312.jpg
Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, un tânăr care avea tot viitorul în față, și-a găsit sfârșitul pe litoral, înecat. Tânărul absolvise în urmă cu câteva zile facultatea și venise la mare pentru a sărbători.

Era în jur de 7.00 dimineața, sâmbătă, 11 iulie, când un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că o persoană a dispărut în mare, în dreptul clubului Fratelli din stațiunea Mamaia. Cel care a semnalat le-a precizat oamenilor legii că respectiva persoană a intrat în apă, dar nu a mai ieșit.

În scurt timp, la fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și salvamarii. Tânărul dat dispărut în mare a fost scos la mal, în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de echipajul medical SMURD. Acesta a fost transportat la Urgența Spitalului Județean Constanța, inconștient, dar cu puls. La spital, însă, starea tânărului s-a înrăutățit și s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, era Vlad Dediu, cel care, în ultimii doi ani, a ocupat funcția de președinte a Uniunii Naționale a Studenților din România. Recent, în luna iulie, absolvise Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor și Traficului din cadrul Universității Politehnica București. De altfel, postase pe pagina personală de Facebook: "De astăzi, cu ing. în față". Nu a mai apucat să se bucure de noul statut decât 11 zile…

XXX

Reprezentanții Uniunii Naționale a Studenților din România au transmis un mesaj înduioșător.

"Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad, iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad", au transmis colegii din cadrul uniunii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1338 secunde