Prima întâlnire a noului ministru al Apărării Naționale cu ambasadorul SUA

369
2
Prima întâlnire a noului  ministru al Apărării Naționale  cu ambasadorul SUA - prima-1485531664.jpg

Articole de la același autor

Gabriel-Beniamin Leș, ministrul Apărării Naționale, a avut o primă întrevedere cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii. Cei doi oficiali au abordat teme de actualitate privind evoluțiile din mediul de securitate regional și din cel internațional, precum și direcțiile de intensificare a cooperării în domeniul apărării, în plan bilateral și în cadrul Alianței Nord-Atlantice.


Ministrul Leș a prezentat prioritățile strategice ale Guvernului în domeniul apărării și securității, centrate pe angajamentul de asigurare a doi la sută din PIB pentru apărare și a punctat importanța pe care România o acordă dezvoltării Parteneriatului Strategic cu SUA.


Ambasadorul Klemm a mulțumit pentru contribuția esențială a României la securitatea regională și internațională, cu evidențierea eforturilor operaționale ale forțelor armate române în Afganistan, Irak și celelalte teatre de operații. 


Ambasadorul SUA a reiterat angajamentul solid al autorităților de la Washington pentru consolidarea dimensiunii de apărare a Parteneriatului Strategic, având ca rezultat creșterea prezenței forțelor americane în regiune și intensificarea programelor bilaterale pe linia pregătirii și exercițiilor. 


Comentează știrea

Doru
28 ianuarie 2017
De rasul curcilor...

Ce-ar putea spune un pesedist cazut in cap , pe functia de ministru al apararii , unui diplomat american cu mare influenta in NATO ? Yes ! Yes ! Yes ! Atata au invatat toti pesedeii cu functii de la puscariasul Dragnea . Atata pot ei sa spuna ! Sa faca , si mai putin ...

a-mirabilis
29 ianuarie 2017
tratamentul patimei politice

alo ,Doruletule,tu nu ai inteles rostul intalnirii.O dai cu PSD-ca prostu cu oistea-n gard.Tu ai auzit de interese economice si marirea bugetului armatei?El, pe ambasadorul american il doare-n brici de NATO.Interesesul american este sa vanda ceva Romaniei,eventual tehnica aia adusa chipurile pentru apararea flancului NATO.Omul,, cu influenta in NATO'' isi face bagajul,pleaca.Se cam schimba mersul politicii globale,Don Trump a spus-o cu subiect si predicat,,Cine vrea sprijin american sa plateasca.''Don ministru a ascultat numai.Iti recomand sa iei un tratament pentru boala de patima,grava patima politica,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3752 secunde