Video Prima reacție a președintelui Klaus Iohannis după atacul din Siria

328
2
Prima reacție a președintelui Klaus Iohannis după atacul din Siria - klausiohannis-1523699227.jpg

Articole recomandate

Klaus Iohannis a publicat prima reacție după atacul SUA și a aliaților asupra Siriei din noaptea de vineri spre sâmbătă. Președintele României condamnă folosirea armelor chimice în Siria.


"România reiterează condamnarea folosirii armelor chimice în Siria, care este de nejustificat. Suntem solidari cu acțiunile partenerilor noștri strategici", a scris Klaus Iohannis, într-un mesaj în limba engleză, pe Twitter.


Statele Unite, Marea Britanie și Franța au lansat un atac aerian coordonat împotriva Damascului, ca pedeaspă pentru folosirea armelor chimice împotriva civililor.

Președintele american Donald Trump a spus că scopul intervenției aeriene este să-l împiedice pe liderul sirian Bashar al Assad să mai folosească arsenalul chimic de care dispune.



Comentează știrea

nae
14 aprilie 2018
mai bine

era daca-l trimiteau pe iohanus asupra siriei,dadeau in damblageala daca apucau sa asculte vreun discurs si nu se mai izmeneau acuma de bucurie ca nu le-au facut nimic baltagele

Brailoiu...cinstitul
14 aprilie 2018
Haida de...

Fac pariu pe tot ce vreti: mutul saracu' habar n-avea despre atacul asupra Siriei , el este la Sibiu si suge incepand cu genunchii nodurosi ai lui carmen. Asta daca mai ramanea primar in Sibiu , isi "retroceda" mai multe case decat tot clanul Carpaci la un loc...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5692 secunde