Prima serie de polițiști detașați pe litoral și-a încheiat misiunea

190
Prima serie de polițiști detașați pe litoral și-a încheiat misiunea - primaserie1-1502023312.jpg
În perioada 1 - 31 iulie, pe lângă dispozitivul de siguranță publică asigurat de structurile teritoriale din județul Constanța, din dispoziția șefului Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, au fost detașați 164 de polițiști din țară, de la formațiunile de ordine publică, investigații criminale și criminalistică, care să acționeze pentru siguranța turiștilor aflați pe Litoral.

În urma activităților desfășurate de polițiști, în luna iulie a acestui an, infracțiunile de natură judiciară au scăzut cu peste 20%, față de perioada similară a anului trecut, înregistrându-se scăderi semnificative la furturile din auto, din camerele de cazare, de pe plajă etc.

De la începutul sezonului estival 2017, Poliția Română a dispus măsuri suplimentare pe Autostrada București – Constanța, pentru prevenirea producerii unor accidente sau blocaje rutiere. Dispozitivele de poliție rutieră au fost permanent adaptate valorilor de trafic, la sfârșitul de săptămână, fiind suplimentat numărul polițiștilor rutieri.

De asemenea, o atenție deosebită a fost acordată și taberelor școlare existente în stațiunile de pe litoral, în cadrul cărora s-au derulat campanii de prevenire în rândul elevilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4686 secunde