Primar constănțean trimis în judecată pentru uz de fals și braconaj

604
1
Primar constănțean trimis în judecată pentru uz de fals și braconaj - aulacjcgheorghechirciusedintapri-1337252732.jpg
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a primarului comunei Oltina, Gheorghe Chirciu, pe care îl acuză de uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Potrivit anchetatorilor, primarul ar fi tras două focuri cu o pușcă de vânătoare, în timp ce se afla pe Fondul de vânătoare nr. 3 Băneasa, în timpul perioadei de prohibiție.

Edilul susține, însă, că dosarul este o "făcătură": "Nu se poate să mi se ia două declarații, de la polițist și procuror, într-o oră, și imediat să fie întocmit și rechizitoriul. În plus, eu nu am folosit arma în ziua respectivă și nici nu eram la braconaj. Eram pe câmp pentru a verifica niște culturi de porumb, căci tot intră mistreții. Dacă au găsit cartușe, cum susțin ei, probabil sunt unele găsite pe câmp, puse pentru a-i ține pe mistreți departe". 

Comentează știrea

Fonduri UE
17 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4537 secunde