Primarul din Mihai Viteazu, amenințat cu cuțitul și bătut de un cioban

361
1
Primarul  din Mihai Viteazu,  amenințat cu cuțitul  și bătut de un cioban - grameni-1460996331.jpg
Situație incredibilă în localitatea Sinoe, din județul Constanța. Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a fost lovit și amenințat cu cuțitul la gât de către un cioban, Dan Gavrilă. Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, în jurul orei 17.00 când, potrivit edilului, bărbatul și-a lăsat cei doi copii în mașină, în timp ce acesta îl amenința pe primar că îi taie gâtul.

"Eram în fața porții unde locuiește nepotul meu. Bărbatul s-a dat jos dintr-o Dacie cu un cuțit de aproximativ 30 de centimetri și a sărit direct la gâtul meu. Mi-a spus că mă omoară, m-am apărat cu telefonul, mi l-a spart. Când m-a atins cu cuțitul, cei doi copii strigau «tată, nu da cu cuțitul!». Eu m-am ferit, dar în mână cred că avea un pumnal și după câteva lovituri am căzut jos", a declarat pentru "Cuget Liber", Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu.

Edilul a fost salvat de nepotul său, care a ieșit și l-a speriat pe atacator. Gheorghe Grameni a scos ieri certificat medico-legal. Gestul necugetat al ciobanului nu s-ar fi oprit aici. Acesta ar fi intrat într-o altă mașină, pentru ca mai apoi să ajungă la un bar din mijlocul satului. Aici ar fi amenințat alți trei bărbați cu același cuțit cu care l-a amenințat pe Gheorghe Grameni. De cealaltă parte, familia ciobanului susține că totul ar fi pornit de la fiul primarului, care l-ar fi lovit pe paznicul animalelor pentru că ar fi intrat cu oile în culturile sale. Potrivit polițiștilor, s-a întocmit un dosar penal pentru amenințare și pentru lovire sau alte violențe și urmează a fi făcute propuneri legale către unitatea de parchet competentă. 

Comentează știrea

YYhbxhpVyUCVv
1 decembrie 2016
kMMlMhoYvBYDszkJ

AcLUjF wbdhlncukwmh, [url=http://sfybdqxnpsnk.com/]sfybdqxnpsnk[/url], [link=http://ulsezjxlskzd.com/]ulsezjxlskzd[/link], http://wkiupapnvhxn.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde