Primele demisii în cazul accidentului aviatic din Apuseni

188
Primele demisii în cazul accidentului aviatic din Apuseni - scjuclujceicinciranitiinaccident-1390401835.jpg

Articole recomandate

Directorul general al Romatsa, Aleodor Frâncu, directorul de operațiuni al companiei și Ion Burlui, au demisionat în urma reacțiilor întârziate pe care le-au avut instituțiile pe care le-au condus în urma accidentului aviatic în urma cărora au murit două persoane. În schimb, Ministrul Afacerilor de Interne a decis să rămână în funcție și își reproșează un singur lucru: că accidentul s-a produs în timpul mandatului său, notează realitatea.net.


Aleodor Frâncu a ținut însă să precizeze că nu are nimic să-și reproșeze. "Demisia este un act unilateral. În atmosfera creată, nu mai puteam să-mi exercit funcția de manager. ROMATSA are nevoie de stabilitate", a spus Aleodor Frâncu.


Și fostul șef al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Ion Burlui, a declarat miercuri, la ieșirea din sediul MAI, că a demisionat "din demnitate", potrivit realitatea.net.


Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marți seară, răspunzând unei întrebări, că își reproșează că s-a întâmplat în timpul mandatului său tragedia aviatică de la Cluj.


"Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia", a spus Stroe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1359 secunde