ȘERBAN HUIDU a părăsit Kiss FM. Iată ce spune "cârcotașul"

351
ȘERBAN HUIDU a părăsit Kiss FM. Iată ce spune
Șerban Huidu a părăsit astăzi postul de radio Kiss FM, după 11 ani în care a fost numărul unu al stației bucureștene. "Probleme mai vechi au influențat decizia mea", a notat Huidu pe blog.


El si-a luat adio de la colegi printr-un mail emotionant și ulterior a făcut public mailul pe propriul blog.


"Dragi colegi,
Orice început are si un sfârsit! Azi a sosit momentul, cu durere în suflet, să îmi iau ramas bun de la voi! Am încercat, în anii astia să fac cât pot eu mai bine pentru aceasta organizatie, unele mi-au reusit, si e meritul vostru, altele mi-au iesit mai prost și asta e numai vina mea! În anii astia am încercat să cunosc o mare parte dintre voi, am incercat sa ma integrez in aceasta mare familie, care m-a primit si m-a potentat! E ultima oară când vă scriu și vreau să vă multumesc! Ati fost niste colegi minunati….cu unii poate mă voi mai întâlni, cu altii nu! Baftă tuturor si să iubiti Radioul în continuare!", a notat Huidu.


Șerban Huidu a ținut totuși să precizeze că "noii patroni nu au nici o legatura cu decizia". Contactat telefonic de Libertatea.ro, Huidu a afirmat că decizia îi aparține în totalitate. Întrebat ce va face Mihai Găinușă, Huidu a spus enigmatic: "E treaba lui. Știe el mai bine ce are de făcut"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Gabriela Firea a demisionat din PSD
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : AVOCATUL POPORULUI a DEMISIONAT
Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Săftoiu a demisionat de la șefia TVR
Pagina a fost generata in 1.7232 secunde