Primul pas pentru ieftinirea carburanților! Aviz pozitiv pentru eliminarea supraaccizei

1546
Primul pas pentru ieftinirea carburanților! Aviz pozitiv pentru eliminarea supraaccizei - timbrumediutaxabenzinamotorina-1575370085.jpg
Primul pas pentru ieftinirea carburanților a fost făcut: proiectul de eliminare a supraaccizei la motorină și benzină a fost avizat pozitiv în Comisia de buget-finanțe din Camera Deputaților, scrie realitatea.net


Deputații din Comisia de buget au aprobat, marți, în unanimitate, eliminarea supraaccizei la carburanți. Proiectul inițiat de PNL va merge în plenul Camerei Deputaților, unde miercuri va fi dat votul decisiv, informează Realitatea Plus.

Inițiativa a fost depusă de PNL la jumătatea acestui an și vizează diminuarea accizei la carburanți la nivelul anterior majorării operate în a doua parte a anului 2017.Dacă va trece de plenul Canerei, eliminarea supraaccizei de 7 eurocenți va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2020.

Legea a fost adoptată tacit în urmă cu o lună și jumătate de Senat, aflându-se de atunci în forul decizonal, Camera Deputaților, fără a fi dezbătut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.1925 secunde