RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Ce cale a urmat dosarul penal

57060
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Ce cale a urmat dosarul penal - razvanciobanumasinaaccident2-1575369204.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au anunțat, astăzi, clasarea cauzei penale privind decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu. 


"Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Municipiului Constanța au efectuat cercetări privind împrejurările în care a decedat numitul Ciobanu Mihăiță Răzvan în noaptea de 28-29 aprilie 2019. Ancheta a vizat circumstanțele producerii accidentului auto în care a fost implicată victima. Prin ordonanța din 05.11.219, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus, în baza art. 16 al. 1 lit. f Cod procedură penală, clasarea cauzei privind pe Ciobanu Mihăiță Răzvan, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 al. 1 și 2 Cod penal (auto-accidentare), și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, prev. de art. 336 al. 2 Cod penal, întrucât a intervenit decesul făptuitorului", se arată în ordonanța anchetatorilor. 


Pe de altă parte, avocata Laura Vicol demontează tot ceea ce s-a vehiculat până în prezent în legătură cu moartea designerului Răzvan Ciobanu și susține că bărbatul nu a murit din cauza drogurilor și nici măcar în intervalul orar stabilit inițiat. 
"Răzvan nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost găsit. El a murit seara, în duminica sfântă de Paști, către ora 23:00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22:55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte", a afirmat avocata creatorului de modă referitor la cazul deschis după moartea acestuia. 


Reamintim că au trecut mai bine de șapte luni de la moartea designerului. La data respectivă, medicii legiști au stabilit prezența drogurilor în sânge, dar probele au fost trimise la București spre analiză pentru a stabili clar în ce cantitate erau drogurile și dacă moartea a survenit din cauza lor. 


Potrivit avocatei, moartea lui Răzvan Ciobanu nu a survenit din cauza drogurilor, ci a leziunilor suferite din cauza accidentului, adică a unor multiple facturi, după ce creatorul de modă a pierdut controlul mașinii, un SUV, și a ajuns pe câmp, unde s-a răsturnat cu mașina. 


"Luni seară, voi spune absolut tot, pentru că sunt un om onest și am promis că voi face publice absolut toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită.


Răzvan nu trebuia să plece la mare, nu știu dacă a fost obligat sau nu, pentru că doar Dumnezeu cunoaște toate detaliile acestea, dar el trebuia să meargă la masa de prânz la o prietenă comună", a dezvăluit Laura Vicol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.714 secunde