X

Prin ce a trecut bărbatul confundat de polițiști cu criminalii de la Sibiu

7126
Prin ce a trecut bărbatul confundat de polițiști cu criminalii de la Sibiu - zgq0odezyjbiotnkmthhyty3yjk2nty3-1700391135.jpg
Bărbatul din Dolj confundat de polițiști cu unul dintre criminalii omului de afaceri din Sibiu s-a întors acasă. Acesta le-a povestit jurnaliștilor cum a fost săltat de oamenii legii și lovit în repetate rânduri, chiar sub privirile soției.


Reporteri: Bine ați venit acasă! Laurențiu Lăcătușu, bărbatul confundat de polițiști: Nu sunt vinovat! Sunt primele cuvinte pe care Laurențiu Lăcătușu, tânărul din Valea Stanciului, județul Dolj, le-a adresat jurnaliștilor. A povestit apoi cu lux de amănunte cum a fost agresat de polițiști.


Laurențiu Lăcătușu: Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie...
Reporter: Cum s-a ajuns aici?


Laurențiu Lăcătușu: Nu știu, nu îmi dau seama. Eu vin de la lucru să îmi iau bătaie de la poliție?


Reporter: Ce v-au spus?


Laurențiu Lăcătușu: De unde vii? Și unde mergi? Acasă? Suntem de la poliție, treci în mașină. Erau în civil. Domnule, stați așa, eu mă sui în mașină, dar o legitimație nu aveți? Ce legitimație, treci în mașină. Și atunci au început să mă târască pe jos.


Soția lui Laurențiu a fost martoră la toată scena. Femeia susține că a văzut mai multe persoane suspecte care dădeau târcoale locuinței. Speriată, și-a sunat soțul să vină acasă. Când acesta a intrat pe stradă, oamenii legii s-au năpustit asupra lui, relatează Digi24.


Soția lui Laurențiu: Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima. Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați... În urma traumei suferite, bărbatul este hotărât să ceară daune în instanță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6372 secunde