Prins cu etnobotanicele în zona Boema

243
Prins cu etnobotanicele în zona Boema - prinscuetnobotanice-1386612929.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni găsesc asupra tinerilor din Constanța tot mai multe "plicuri verzi". După ce vineri seară patru constănțeni au fost surprinși, la interval de doar o oră, când își pregăteau pentru consum, în plină stradă, mai multe plicuri cu canabinoizi, duminică seară s-a mai înregistrat un caz.

Un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis", care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona Boe-ma, a observat, în momentul în care a intrat pe Aleea Orhideelor, un tânăr care a început să se agite și a aruncat pe jos un plic ce conținea o substanță de culoare verde. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le deținea. Pe lângă plicul aruncat, militarii au mai descoperit asupra tânărului de 22 de ani, încă un pliculeț transparent cu aceeași substanță de culoare verde, pregătită pentru consum.

Acesta le-a spus jandarmilor că își consumă substanța uscată sub formă de țigări etnobotanice. Tânărului i-au fost întocmite actele de constatare a faptei.

Documentele și substanțele descoperite asupra lui vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3151 secunde