Prins cu o mașină cu acte false, la trecerea graniței

286
Polițiștii de frontieră cercetează un tulcean, care s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă cu un autoturism pentru care a prezentat documente de înmatriculare bulgărești false.

Ieri, polițiștii de frontieră de la Negru Vodă au controlat un autoturism Opel, înmatriculat în Bulgaria, condus de un tulcean de 22 de ani, care era însoțit de o tânără de 21 de ani, din Constanța.

Cei doi intenționau să ajungă în Bulgaria, dar în urma verificărilor s-a depistat că certificatul de înmatriculare, emis pe numele unui cetățean bulgar, nu îndeplinește în totalitate condițiile de fond și formă ale unui certificat original, acesta fiind suspect de a fi fals total. De asemenea, procura notarială de împuternicire a numitei Brândușa I. în vederea utilizării autoturismului în cauză este suspectă de a fi falsă.

S-a procedat la ridicarea pe bază de dovadă a documentelor de înmatriculare ale autoturismului și a procurii notariale de împuternicire.

Împotriva tulceanului s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "uz de fals".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6959 secunde