Prins cu peștele în portbagaj

239

Articole de la același autor

Luni, 10 noiembrie a.c., în jurul orei 12, un echipaj auto din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS" a depistat în zona cartierului Medeea, din municipiul Constanța, un bărbat care comercializa pește, fără a deține documente de proveniență și autorizație de comercializare a peștelui, din portbagajul unui autoturism.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis", locotenent colonel Sorin Mustățea, bărbatul a declarat jandarmilor că a cumpărat peștele la prețul de 20 de lei kilogramul de la o persoană necunoscută din localitatea Sinoe și îl vindea cu 35 de lei kilogramul, pentru a-și întreține familia.
În portbagajul autoturismului "Ford Sierra", s-a mai găsit în momentul depistării cantitatea de aproximativ 30 kg pește (crap și caras).
Peștele a fost predat unui centru de comercializare a peștelui în vederea valorificării, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării, potrivit legii.
Pe numele lui Doru D., în vârstă de 40 de ani, din județul Constanța, au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializare ilicită a peștelui, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8242 secunde