Prins cu un kilogram de canabis

738
Magistrații de la Tribunalul Constanța au emis un mandat de arestare pre-ventivă pentru o perioadă de 20 de zile pe numele lui Ion Alexandru Ilicenco, de 26 de ani, din Agigea, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
Potrivit procurorilor DIICOT Constanța, în după-amiaza zilei de joi, 12 august, Ilicenco a fost depistat având asupra sa un kilogram de canabis. Tânărul se afla la volanul unei mașini, pe strada Unirii, din Constanța, iar când polițiștii au spus că vor să efectueze un control acesta a apăsat piciorul pe pedala de accelerație. Numai că, în scurt timp, o mașină a Poliției i-a blocat calea, și polițiștii
l-au somat să se predea. Ilicenco a încercat să fugă, deschizând rapid portiera mașinii și îmbrâncind un polițist, dar a fost imobilizat la scurt timp. În autoturism, anchetatorii au descoperit un kilogram de canabis.
În fața procurorilor, tânărul a spus că este consumator de droguri. Ilicenco nu a vrut să colaboreze cu organele de cercetare penală, el păstrând tăcerea în ceea ce privește furnizorul mărfii. Dimpotrivă, el le-a spus anchetatorilor, mai mult în batjocură, că drogurile le-a luat de la o persoană necunoscută și că urma să le dea altei persoane pe care, la fel, nu o cunoaște.
Oamenii legii au efectuat o perche-ziție și acasă la Ilicenco, unde au mai găsit 170 de grame de canabis, împachetat în 24 de pungulițe.
Ion Alexandru Ilicenco a fost prezentat, vineri seara, magistraților de la Tribunalul Constanța cu propunerea arestării preventive pentru trafic de droguri. Judecătorii au decis ca el să stea în arest 20 de zile, urmând ca astăzi să se judece recursul declarat împotriva emiterii mandatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 16 August 2010
Stire din Eveniment : Bani falși pe litoral
Pagina a fost generata in 4.6786 secunde