Prins în flagrant delict cu droguri de risc și mare risc

158
Prins în flagrant delict cu droguri de risc și mare risc - whatsappimage20220916at153725-1663333695.jpeg

Articole de la același autor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au realizat o acțiune care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut.  


Din investigațiile efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un bărbat, de 37 de ani, ar fi urmat să se deplaseze de la domiciliul din municipiul București, în județul Constanța, unde ar fi intenționat să vândă droguri de risc și mare risc, în cadrul unui festival de muzică electronică. 


În cursul zilei de ieri, 15 septembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate l-au depistat, în flagrant delict, în municipiul Constanța, pe bărbatul în cauză, în timp ce ar fi vândut 72,66 de grame de cannabis și 42,85 de grame de psilocine (ciuperci halucinogene). 


În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. 


Astăzi, instanța de judecată urmează să fie sesizată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. 


Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3069 secunde