Prins în timp ce încerca să fure din mașini

2101
Polițiștii de la Secția 4 cercetează în stare de libertate un tânăr de 22 de ani, care este acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Oamenii legii spun că l-au surprins pe Marcel Răducanu în timp ce încerca să pătrundă în autoturismele parcate pe strada Cutezători. În urma controlului corporal, asurpa acestuia s-a găsit o cheie auto, astfel fiind identificat și autoturismul tânărului, care era parcat pe strada Dezrobirii. În mașină, polițiștii au descoperit mai multe pachete de țigări și pachete de gumă de mestecat, un spray bărbătesc, un fixativ, două săbii și două cuțite, cât și o "gură de lup". În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspectul furase bunurile respective, în aceeași dimineață, din interiorul unei societăți comerciale situate pe strada Enăchiță Văcărescu. Prejudiciul, în valoare de 600 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.
Marcel Răducanu a fost prezentat cu propunere de arestare Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus cercetarea lui în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6115 secunde