Doi ani de închisoare pentru că a bătut un taximetrist și a spart cu capul geamurile Poliției

1043
Doi ani de închisoare pentru că a bătut un taximetrist și a spart cu capul geamurile Poliției - fb61c8c12f42b1a63f99bfd5f790c614.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 37 de ani, din Medgidia, a fost condamnat de magistrații din localitate la doi ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere.
Este vorba de Beadin Sali, care este acuzat că, la data de 27 iulie 2009, l-ar fi bătut pe un taximetrist care a refuzat să-l ia cu mașina. Oamenii legii spun că inculpatul
s-ar fi urcat în taxiul condus de Ionel Voinescu, de 49 de ani, solicitându-i să-l ducă la o adresă din oraș. Dar pentru că Beadin Sali era băut și agitat, taximetristul a refuzat să plece de pe loc și i-a cerut să coboare din autoturism. Numai că individul a devenit violent, printre înjurături, el bătându-l măr pe taximetrist, iar înainte de a fi calmat de polițiștii veniți la fața locului, chemați fiind de colegii victimei, Sali a apucat să spargă și parbrizul mași-nii. Doar la vederea oamenilor legii individul s-a mai calmat, fiind de acord să meargă la sediul Poliției Medgidia în vederea audierii.
Numai că, ajuns la Poliție, in-dividul a redevenit violent, i-a amenințat pe polițiști și a spart cu capul unul dintre geamurile clădirii.
Decizia aplicată de magistrații de la Judecătoria Medgidia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4825 secunde