Prins la furat de capace de canalizare

322

Articole de la același autor

Ieri, 3 aprilie 2008, ora 1,30, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța aflat în patrulare la ieșirea din Cernavodă, către comuna Seimeni, a surprins pe strada Crinului un bărbat în timp ce încărca într-un cărucior un capac de canalizare. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Constanța, căpitan Sorin Trancă, după ce și-a dus treaba la bun sfârșit, bărbatul a încercat să părăsească zona în grabă, moment în care a fost oprit de jandarmi.
Oamenii legii au constatat că în cărucior se aflau cinci capace de canalizare. Luat la întrebări de jandarmi, Nicolae P., de 32 de ani, din Cernavodă, a declarat că a luat la rând străzile Seimeni, Prelungirea Seimeni, Răsăritului și Crinului, reușind să fure cinci capace de canalizare, pe care intenționa să le vândă la un centru de colectare a fierului vechi.
Prejudiciul, evaluat la 1.250 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate, Direcția de Gospodărire Comunală a Primăriei Cernavodă.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului în cauză actele premergătoare pentru comiterea faptei de furt calificat, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5623 secunde