Prinși cu jointuri în buzunare

212
Prinși cu jointuri în buzunare - prinsicujointuri-1420988827.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune pe strada Steluței din municipiul Constanța a observat trei persoane care-și confecționau jointuri. Deși au încercat să fugă când i-au observat pe jandarmi, militarii i-au somat și imobilizat pe cei trei. Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani aveau, în buzunarele de la pantaloni, șapte pachete de staniol, dar și un dispozitiv metalic cu ajutorul căruia mărunțeau substanțele halucinogene. 


Tot la sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii au surprins pe strada Plevnei un alt bărbat, de 48 de ani, din Constanța, care avea asupra lui patru plicuri care conțineau aceeași substanță vegetală. Cei patru le-au declarat militarilor că-și consumă substanța uscată sub formă de țigări etnobotanice. 


Pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situația în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordați de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetățenii pot apela non-stop numărul unic de urgențe 112. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Actual : Un drog necunoscut a ucis zeci de persoane
Pagina a fost generata in 0.3916 secunde