Ce motive găsesc adolescenții pentru a se droga

296
2
Ce motive găsesc adolescenții pentru a se droga - cemotivegasescadolescentiipentru-1394818093.jpg

Articole de la același autor

Aproape jumătate dintre tinerii care au cerut, anul trecut, ajutorul specialiștilor de la Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța au mărturisit că s-au drogat cu marijuana. Mai mult, specialiștii au stabilit, pe baza cazurilor semnalate, că "cea mai mică vârstă la care a fost înregistrat consum de cannabis a fost 14 ani", a explicat comisarul Cristian Marius Oprișan, șeful centrului.
"Consumatorii adolescenți își motivează gestul prin faptul că voiau să-și schimbe starea, că se plic-tiseau sau de curiozitate", a adăugat acesta. 
Drept pentru care, specialiștii centrului, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța și cei ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța au lansat, vineri, proiectul "Marijuana - un drog periculos!". Proiectul, în cadrul căruia autoritățile responsabile își propun să le prezinte elevilor riscurile la care se expun prin consumul de droguri, se va des-fășura în perioada martie - iunie 2014. Specialiștii se vor întâlni cu elevi ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-a din șase licee din municipiul Constanța: Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Colegiul Național "Mihai Eminescu", Colegiul Național de Arte "Regina Maria", Liceul Teoretic "Ovidius", Liceul Teoretic "Traian", Liceul Teoretic "Decebal". 
"În funcție de rezultatele obținute, proiectul va fi adaptat și extins în anul viitor și în alte unități școlare", a afirmat șeful Centrului Regional de Prevenire Antidrog. 


Comentează știrea

DODO
15 martie 2014
prafuri pentru mama-mare

Daca s-ar vrea ,raul poate fi taiat din start.Cu vigilenta, n-ar trebui sa intre in tara porcariile astea. Asa cum clientii stiu sursele, cei platiti sa-i aperede de ce " nu vad mai nimic"? Pe vremea lui Ceasca se prezentau filmulete la TV,cu conseciintele consumului de droguri de nu-ti mai trebuia nimic. Ati vazut acum vreo emisiune la cele 1000 de televiziuni,care sa-i atentioneze pe tineri de ceea ce ii asteapta? Mai importante sint curvaraselile patachinelor semianalfabete.

sac chanel 2.55
25 martie 2014
sac chanel 2.55

I always spent my half an hour to read this blog's content everyday along with a cup of coffee.| sac chanel 2.55 http://sac-chanel-255.depression-treatment.info

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5295 secunde