Campion olimpic la înot, liderul unei grupări de trafic de droguri, REȚINUT

101
Campion olimpic la înot, liderul unei grupări de trafic de droguri, REȚINUT - newsimage17801032-1377874518.jpg

Articole recomandate

Un campion olimpic la înot a fost reținut, vineri, alături de alte două persoane, cei trei fiind considerați lideri ai unei grupări specializate în trafic de droguri, iar la locuințele lor din Pitești anchetatorii au găsit peste jumătate de kilogram de substanțe etnobotanice și 30 de grame de canabis.




"Membrii rețelei procurau cantități importante de canabis și produse etnobotanice în stare lichidă sau purvelurentă din Anglia, Slovacia, Olanda și Spania. Ulterior, aceștia le combinau cu diferite substanțe, pentru a crește cantitatea, după care le porționau, le ambalau și le vindeau sub formă de doze. Drogurile erau comandate de pe diferite site-uri, prin intermediul internetului și erau primite prin colete poștale, după ce suspecții achitau contravaloarea acestora prin transferuri bancare. Din investigații, a reieșit că, zilnic aveau loc peste 50 - 60 de «tranzacții» de droguri", se arată într-un comunicat al Poliției Județene Argeș.


Trei lideri ai grupării au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Argeș, cu propunere de arestare preventivă. Între cele trei persoane reținute se numără și și campionul olimpic la înot Răzvan Tudosie, precum și un văr de-al acestuia. Răzvan Tudosie este legitimat la CSM Pitești, iar în 2010 a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de Tineret de la Singapore, în proba de 50 de metri bras, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5425 secunde