Prinși de jandarmi furând zahăr dintr-o garnitură de tren

262
Prinși de jandarmi furând zahăr dintr-o garnitură de tren - 6b4ab8f908b36b4c1bfd44fc0033a3dd.jpg
Ieri, în jurul orei 8,30, un echipaj auto din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS", aflat în serviciul de patrulare pe strada Caraiman, din municipiul Constan-ța, a observat, de-a lungul căii ferate, la aproximativ 150 metri de bariera CFR, doi bărbați care încărcau de pe terasamentul căii ferate mai mulți saci de rafie, într-un autoturism BMW.
La vederea jandarmilor, cei doi au încercat să părăsească zona, fiind însă blocați și interceptați de autospeciala Jandareriei.
Cei doi au fost identificați ca fiind Niculae Boca, de 22 de ani, din Constanța, și Florin Moroșan, de 26 de ani, din județul Constanța. În portbagajul autoturismului și în interiorul acestuia, pe bancheta din spate, s-au găsit 10 saci încărcați cu zahăr, cântărind aproximativ 500 kg.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis", locotenent colonel Sorin Mustățea, cei doi au spus că au cumpărat zahărul de la o persoană necunoscută pentru suma de 200 de lei și intenționau să-l folosească la producerea de băuturi alcoolice (țuică din fructe și struguri). Din cercetările preliminare a reieșit însă faptul că sacii fuseseră sustrași dintr-o garnitură de tren.
În cauză au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de lucrătorii Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8241 secunde