Prinși de jandarmi în timp ce consumau droguri

57
Prinși de jandarmi în timp ce consumau droguri - drogurijandarmi-1376304145.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în stațiunea Vama Veche, a prins patru tineri în timp ce-și preparau țigarete artizanale, folosind muguri vegetali uscați din mai multe pungulițe și plicuri cu miros suspect. În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.30, jandarmii l-au surprins pe Andrei C., de 29 de ani, din Brașov, în timp ce–și confecționa o țigară artizanală, folosind o bucată de hârtie în care se aflau muguri vegetali uscați cu miros suspect. La controlul corporal, militarii constănțeni au mai găsit în buzunarul de la pantaloni un tub cu aceeași substanță. 


Jumătate de oră mai târziu, oamenii legii l-au surprins, în apropierea unei terase, pe Marius M., de 29 de ani, din București care tocmai ce terminase de împăturit o țigară artizanală, folosind aceeași muguri vegetali uscați. O oră mai târziu, pe plajă, jandarmii au observat doi tineri, Alina T., de 23 de ani și Adrian M., de 27 de ani, din București, care încercau să-și facă mai multe țigări. 


Cei patru au declarat că au cumpărat mugurii vegetali de la mai multe persoane din București. Jandarmii le-au întocmit dosare penale pentru deținere a substanțelor ilegale pentru consum propriu. Cele aproximativ nouă grame de substanțe ilegale, țigaretele și filtrele vor fi predate la  Brigada de Combatere a Crimei Organizate Constanța în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4924 secunde