Prinși de jandarmii constănțeni cu etnobotanicele în mână

78
Prinși de jandarmii constănțeni cu etnobotanicele în mână - prinsicuetnobotanice-1393526948.jpg

Articole de la același autor

Alți doi tineri, de doar 23 și 28 de ani, au fost surprinși de jandarmii care patrulau prin oraș confecționându-și țigări cu etnobotanice. 
Miercuri, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice pe strada George Enescu a observat, în jurul orei 11.00, o persoană care-și confecționa o țigară și care a început să se agite la vederea militarilor. A aruncat țigara și a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le deținea. Asupra lui Ștefan R., de 28 ani, din Constanța, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină patru plicuri care conțineau o substanță de culoare verde. 
Trei ore mai târziu, pe strada Caraiman jandarmii au reîntâlnit o mai veche cunoștință, Silviu C., un alt tânăr de 23 de ani, care-și confecționa o țigară dintr-un plic ce conținea aceeași substanță.
Cei doi le-au spus jandarmilor că își consumă substanța uscată sub formă de țigări etnobotanice. 
Acestora le-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele cinci plicuri și țigările descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8448 secunde