Hoți ghinioniști

Prinși de polițiști în timp ce se întorceau de la furat

1930
Trei tineri au fost prinși în timp ce transportau cu un autoturism mai multe bunuri furate, după ce au fost opriți în trafic de polițiștii din localitatea Mihail Kogălniceanu.
Ieri dimineață, în jurul orei 4,20, oamenii legii din Mihail Kogălniceanu au oprit o mașină la volanul căreia se afla Ilie Bascău, de 20 de ani, din Constanța. În autoturism se mai aflau Mircea Nicolae Bălan, de 27 de ani, din Constanța, și Valentin Gabriel Perjescu, de 31 de ani, din Mediaș, județul Sibiu.
Polițiștii au controlat portbagajul autoturismului și au găsit trei bagaje voluminoase cu mai multe produse alimentare, nealimentare și cosmetice. Totodată, ei au descoperit o pereche de mănuși și o pereche de încălțăminte, ce fuseseră purtate anterior.
Luați la întrebări dacă au documente pentru bunurile transportate, cei trei tineri au ridicat din umeri. Astfel, polițiștii au bănuit că produsele au fost furate, cu atât mai mult cu cât doi dintre cei trei bărbați se află în evidența oamenilor legii, după ce au fost condamnați în alte cauze penale pentru furt calificat.
Din primele cercetări a rezultat că, în noaptea de 16 spre 17 iunie, cele trei persoane au spart un magazin din localitatea Gura Ialomiței, județul Ialomița, de unde au sustras bunurile găsite în mașină.
Potrivit anchetatorilor, pe numele celor trei bărbați s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, urmând ca aceștia să fie prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3007 secunde