Vestul Sălbatic la Mihail Kogălniceanu

12 focuri de armă pentru prinderea unui tractorist beat care a distrus mașina Poliției

1111
12 focuri de armă pentru prinderea unui tractorist beat care a distrus mașina Poliției - 7f4598fd69689f464989c375bd7e6ff3.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr din Mihail Kogălniceanu a distrus mașina Poliției din locali-tate, după ce oamenii legii au intervenit ca să-l oprească deoarece condu-cea în stare de ebrietate, un tractor și produsese deja mai multe distrugeri la o fermă.
În cursul zilei de sâm-bătă, polițiștii din Mihail Kogălniceanu au fost anunțați că un individ conduce un utilaj agricol pe un câmp și a intrat în ferma unui localnic unde a dat peste mai multe animale.
Oamenii legii au plecat imediat la fața locului și l-au văzut pe Florinel Popa, de 38 de ani, la volanul unui tractor. Inițial, polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă bărbatul nu a dat nici doi bani pe oamenii legii, astfel că și-a continuat drumul mai departe.
Pe cale de consecință, polițiștii au plecat în urmărirea lui cu autotu-rismul din dotarea insti-tuției. Ei l-au somat legal trăgând un foc de aver-tisment în plan vertical cu arma din dotare, însă in-dividul și-a văzut mai departe de drum. Când au văzut că nu au cu cine se înțelege, oamenii legii au continuat să tragă cu arma încă 11 focuri.
La un moment dat, trac-toristul a oprit pe un drum de piatră, iar polițiștii au coborât din autoturism cu intenția de a-l prinde pe șoferul beat.
Fără să-și dea seama ce face, tractoristul a demarat și ar fi putut să dea peste unul dintre oamenii legii dacă acesta nu se ferea din calea utilajului.
Mai mult, el a intrat frontal cu tractorul în auto-turismul Poliției pe care l-a împins aproximativ 30-40 de metri pe un teren viran, producându-i avarii în proporție de 30%.
În cele din urmă bărbatul agresiv a fost prins și în-cătușat. El nu a vrut să sufle în fiolă, astfel că a fost dus la o unitate me-dicală unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoo-lemiei.
La scurt timp, Florinel Popa a fost prezentat pro-curorilor cu propunerea de arestare preventivă, însă anchetatorii au considerat că nu prezintă pericol pu-blic și au stabilit că poate fi cercetat în stare de liber-tate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3881 secunde