Prinși în FLAGRANT în timp ce dădeau MITĂ unui polițist

246
Prinși în FLAGRANT în timp ce dădeau MITĂ unui polițist - mita-1405006128.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați, tată și fiu, au fost reținuți de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA), Serviciul Județean Anticorupție Constanța, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce ofereau mită unui polițist, pentru a le rezolva un dosar penal în care sunt cercetați pentru distrugere.


În urmă cu o săptămână, în urma unei altercații în trafic de pe raza localității Corbu, Ali Amet (43 de ani) și fiul său Șaban Emrah Amet (23 de ani), ambii din Medgidia, au spart parbrizul unui autoturism. Victima a depus plângere împotriva celor doi, iar pe numele lor a fost întocmit un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Potrivit procurorilor DGA, în ziua de 8 iulie, după ce au fost la audieri la postul de poliție din localitate, bărbații i-au promis agentului de poliție Cristian Drăgan suma de 1.500 de lei, pentru ca acesta să propună o soluție favorabilă în dosar. Agentul a formulat un denunț pe numele celor doi, iar procurorii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.


În cursul zilei de ieri, chiar în timpul audierilor, Șaban Emrah Amet a insistat și i-a promis polițistului suma de 500 de lei. Acesta i-a spus că banii vor fi puși într-un plic și lăsați vânzătorului unui fast-food din apropierea postului de poliție. Tatăl și fiul au fost prinși în flagrant de către ofițerii de poliție judiciară chiar în timp ce lăsau plicul cu bani angajașilor din fast food.


Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la acest moment au fost aduși în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă, urmând ca judecătorii să decidă dacă vor fi, sau nu, cercetați în stare de libertate.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4307 secunde