Prinși la furat de combustibil

247
Prinși la furat de combustibil - combustibil1-1454950282.jpg

Articole de la același autor

Doi indivizi, din Constanța s-au ales cu un dosar penal după ce au fost prinși de oamenii legii la furat. Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de sâmbătă, militarii In-spectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat în zona Depozitului 4 Sud Constanța un autoturism suspect. Oamenii legii s-au apropiat de mașina înmatriculată în Bulgaria și au observat în portbagaj mai multe bidoane din plastic.

Conform anchetatorilor, în autoturism se aflau doi bărbați, S. B. în vârstă de 26 ani din Cumpăna și Z. C. în vârstă de 53 ani din Constanța. Jandarmii au demarat o anchetă și au stabilit că în portbagajul mașinii se aflau trei bidoane pline de combustibil care ar fi fost furat din vagoa-nele cisternă staționate în apropiere. Militarii au întocmit actele premergătoare, iar cazul a ajuns în atenția polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

"Reamintim că sustragerea de țiței, gazolină, condensat, etan lichid, benzină, motorină, alte produse petroliere sau gaze naturale din conducte, depozite, cisterne ori vagoane-cisternă constituie furt calificat și se sancționează cu pedepse privative de libertate cuprinse între 3 și 10 ani, conform art. 229 din Codului Penal", se arată într-un comunicat remis de jandarmii constănțeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Furau pavele  de pe marginea drumului
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Fura de la butelii până la alimente
Vineri, 29 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Prinși în flagrant, cu lemnu-n sac
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Jaf de 3.000 de lei
Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Furau lemne pentru a se încălzi
Pagina a fost generata in 0.4069 secunde