Jandarmii constănțeni au tras linie:

Problema majoră din această vară, consumul de droguri

125
Problema majoră din această vară, consumul de droguri - bilantjandarmi-1379507123.jpg

Articole de la același autor

Zeci de mii de amenzi și sute de fapte penale. Aceasta este doar o parte a bilanțului misiunilor Inspectoratului Județean de Jandarmi și al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, executate în sezonul estival 2013. 

Jandarmii au asigurat ordinea și liniștea publică în Mamaia, Năvodari și stațiunile din sudul litoralului.

"Militarii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au menținut ordinea publică în stațiunile Năvodari, Olimp, Neptun, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche", precizează inspectorul șef al IJJ Constanța, colonel dr. Costică Cojoc.

Consumul de droguri în sudul litoralului a fost infracțiunea cu care s-au confruntat cel mai frecvent militarii.

"În domeniul combaterii fenomenului infracțional au fost constatate 40 de fapte de natură penală, constând în principal în fapte ce privesc consumul de droguri", afirmă inspectorul șef.

Pe lângă misiunile de patrulare și intervențiile la apelurile de urgență, jandarmii constănțeni au asigurat măsurile de ordine publică la festivaluri, concerte, meciuri de fotbal și au acționat în port, la sosirea navelor de croazieră.

Pentru merite deosebite, șefii jandarmeriei constănțene și prefectul județului Constanța, Eugen Bola, le-au oferit diplome de merit militarilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5554 secunde