Procurorii au lăsat în libertate trei scandalagii care au agresat un polițist și un jandarm

913
Trei persoane sunt cercetate pentru ultraj și distrugere după ce au avut un comportament violent față de un jandarm și un polițist.
În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 16,30, mai multe persoane consumau alcool și făceau gălăgie în fața Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. În acel moment, o patrulă formată dintr-un polițist de la Secția 3 și un jandarm, tocmai trecea prin zonă și a considerat că este de datoria ei să intervină.
Oamenii legii le-au cerut acestora să se legitimeze, moment în care cei trei au devenit agresivi și au refuzat să prezinte cărțile de identitate, spunându-le date de identitate false.
Deoarece oamenii legii nu reușeau să-i liniștească pe scanda-agii, ei au cerut ajutor prin stație.
La fața locului a venit o patrulă de intervenție și, în loc să se liniștească, cele trei persoane au devenit și mai agresive.
Mai mult, unul dintre bărbați l-a împins pe jandarm, moment în care polițiștii i-au pus scandalagiului cătușe și l-au urcat, împreună cu celălalt bărbat și o femeie, în duba Poliției.
Potrivit anchetatorilor, la urcarea în mașină, cei trei au rupt masa cu care este prevăzută autospeciala Poliției, iar pe timpul deplasării către secție, unul dintre ei l-a lovit cu picioarele pe jandarm, în timp ce ceilalți doi îl înjurau.
Ajunși la sediul Poliției, cei trei au fost identificați ca fiind Asan Cadâr, de 54 de ani, din comuna Cobadin, Beadi Osman, de 23 de ani, din Hârșova, și Esma Șaban, de 43 ani, din Hârșova. Cei trei s-au ales cu dosare penale pentru ultraj și distrugere, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus cercetarea acestora în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.871 secunde