Concurs Procurorii sunt nemulțumiți de pedeapsa primită de americanul Eugene Kenneth Hayes Jr.

421

Articole de la același autor

Pe rolul Curții de Apel Con-stanța a ajuns apelul declarat de procurorii DIICOT împotriva sentinței Tribunalului Tulcea prin care cetățeanul american Eugene Kenneth Hayes Jr. a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare condiționată a pedepsei pentru afaceri ilegale cu droguri. Instanța a stabilit pentru 21 august termenul pentru judecarea ape-lului.
În apartamentul lui s-a găsit o adevărată plantație de canabis și marijuana, un kilogram de droguri din cele mai periculoase existente în lume, 50 de grame de hașiș și 20 de grame de canabis.
Cetățeanul american este student anul I al Facultății de Medicină din Constanța.
Bărbatul a fost descoperit după ce oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară la reședința cetățeanului american Eugene Kenneth Hayes Jr., care locuia pe bulevardul Mamaia nr. 67.
La această adresă au fost descoperite un kilogram de DMT (dimethyltyptamine), substanță considerată ca fiind drog de mare risc, aproximativ 50 de grame de hașiș, 20 de grame de canabis și șase ghivece în care erau cultivate plante de canabis.
Anchetatorii spun că au identificat la domiciliul ame-ricanului un loc special amenajat, respectiv o lampă cu ultraviolete și alte echipamente necesare cultivării și creșterii plantelor de marijuana (cânepă indiană), precum și șase ghivece în care creșteau plante tinere, precum și mai multe pliculețe cu semințe de canabis sativa.
În timpul percheziției și ca urmare a extinderii cercetărilor s-a constatat că cetățeanul american este cunoscut auto-rităților antidrog din SUA, fiind considerat ca făcând parte din categoria celor mai căutați infractori, pentru comiterea mai multor infracțiuni de posesie în vederea vânzării de cocaină, fapte săvârșite în California, Districtul San Francisco.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8238 secunde