Și-a pierdut copilul în timp ce-și bea amarul într-un bar

428

Articole de la același autor

În noaptea de 12 spre 13 august, în jurul orei 23,30, polițiștii de la Secția 5 au fost anunțați de Marian Tudor, din Osmancea, că fiul său, de doar șase ani, a dispărut în zona străzii Hatman Arbore.
Astfel, la nivelul secției a fost constituită o echipă operativă care, alături de polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța, a efectuat căutări în zona cartierului Km 5.
În jurul orei 2, minorul a fost găsit la intersecția străzilor Hatman Arbore și Bujorului, aflându-se în compania lui Marius Brezoi, de 27 de ani, un prieten al tatălui său.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că minorul a plecat de bună voie din incinta unui bar împreună cu Marius Brezoi, din cauză că tatăl său era în stare de ebrietate, iar în local izbucnise un conflict de care prietenul tatălui a vrut să ferească copilul.
Din discuțiile purtate cu minorul, în prezența tatălui, a reieșit că el nu a fost nicidecum victima vreunei infracțiuni.
Tatăl iresponsabil a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei, pentru nesupravegherea minorului, conform prevederilor Legii 61/1991.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.805 secunde