Profesor din Constanța, ARESTAT pentru CORUPERE SEXUALĂ: acuzat că de 2 ani pipăia elevi!

3252
1
Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus, luni, 11 aprilie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat acuzat de mai multe fapte de corupere sexuală. Este vorba despre un profesor de limba română care activează, potrivit surselor noastre, în adrul Liceul Tehnologic „Radu Prișcu” Dobromir.

Judecătorii au admis sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile de la rămânerea definitivă a deciziei. Inculpatul C.L.A. este acuzat de corupere sexuală a minorilor în formă continuată. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre două victime, una de 13 ani – data comiterii primului act indecent – și una de 14 ani. Faptele au fost comise din septembrie 2020 până în prezent, mai arată anchetatorii.

„Instanța admite sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi dispune înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, faţă de inculpatul C.L.-A., (...) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: - corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 lit. b Cp cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată P.C., în vârstă de 13 ani la data comiterii primului act material- un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022) - corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 ind. 1 lit. b Cp, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată M.T., în vârstă de 14 ani la data comiterii primului act material, un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 Cp. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului după rămânerea definitivă a prezentei încheieri. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore la pronunţare. Contestaţia se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 11.04.2022. Judecător de drepturi şi libertăţi,

Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP) 481/2022 11.04.2022”, se arată în minuta instanței de judecată. 

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Comentează știrea

io dixit
16 aprilie
tara idiotilor?

de unde o fi aparut prostovanul asta pe fata pamintului. care era treaba, nu-si putea tine labele acasa, sau n-a "convins" pe nici una dintre fete?

Pagina a fost generata in 0.2224 secunde