Prostituată lovită de două mașini, pe varianta Constanței

369
Prostituată lovită  de două mașini,  pe varianta Constanței - prostituatalovitamasini-1404317688.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 38 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de două mașini, pe varianta municipiului Constanței. Accidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, puțin după miezul nopții, în dreptul Campusului Universității "Ovidius". Martorii le-au declarat oamenilor legii că victima a traversat strada prin loc nepermis și a fost lovită de un autoturism care rula pe banda a doua. Femeia a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a fost lovită de un Ford.

Pentru că șoferul primei mașini implicate în incident a părăsit locul accidentului, polițiștii au demarat o anchetă pentru a-l depista. Pe baza probelor găsite la fața locului - respectiv o oglindă retrovizoare stânga - au stabilit că era vorba despre o Skoda. Ieri, în jurul orei 11,00, șoferul Skodei s-a prezentat la sediul Serviciului Poliției Rutiere Constanța, spunând că regretă cele întâmplate.

Atât șoferul Skodei, identificat ca fiind George Cătălin L., de 27 ani, cât și șoferul Fordului, Horațiu D., sunt anchetați pentru vătămare corporală din culpă. Victima, Samanta G., a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Cadrele medicale spun că starea ei este stabilă. Martorii spun că femeia este prostituată și poate fi văzută frecvent în zona unde a avut loc accidentul, în dreptul Campusului Universității "Ovidius". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Soveja
Pagina a fost generata in 0.6117 secunde