Prostituție în hoteluri din Constanța și Mamaia

1190
Cinci bărbați, dintre care doi în stare de reținere, sunt cercetați de ofițerii din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Constanța pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și trafic de minori.
În sarcina lor s-a reținut că, în perioada 2009 - 2011, prin sechestrare, iar în alte cazuri prin oferirea de locuri de muncă, sau profitând de starea materială precară și starea de sănătate dificilă a victimelor, indivizii au racolat cinci tinere pe care le-au lipsit de libertate în mod ilegal, iar prin amenințări și violențe le-au obligat să practice prostituția în folosul lor, atât la vedere pe domeniul public, cât și în hoteluri din municipiul Constanța și din stațiunile de pe litoral.
În urma cercetărilor, Marcel Toma, de 40 de ani, din Ovidiu și Selver Husein, de 51 de ani, din Constanța, au fost reținuți, iar ulterior prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare pentru o perioadă de 29 zile.
Față de alți doi suspecți, Ilică Isleam, și Zeinol Elias, de 41 de ani, din localitatea Mereni, județul Constanța, a fost dispusă măsura cercetării acestora în stare de libertate, în timp ce Elver Husein este cercetat în stare de arest, fiind încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
Dacă vor fi găsiți vinovați pentru comiterea infracțiunilor pentru care sunt cercetați, cei în cauză riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 5 și 15 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5295 secunde