PROSTITUȚIE ÎN ȘCOALĂ! Puștoaica - proxenetă din Constanța își racola colegele de școală pentru sex!

1649
3
PROSTITUȚIE ÎN ȘCOALĂ! Puștoaica - proxenetă din Constanța își racola colegele de școală pentru sex! - parchet-1370608215.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au audiat-o, astăzi, pe minora în vârstă de 17 ani, acuzată că a racolat mai multe dintre colegele de școală pentru prostituție, dar și pe complicii acesteia, un bărbat de 19 ani și unul de 58 de ani. 

Cei trei au fost duși în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare; astfel, minora A. I. G., din Eforie, este acuzată de proxenetism, prietenul ei, V. A., în vârstă de 19 ani, de complicitate la proxenetism. Iar a treia persoană, P. N., în vârstă de 58 de ani, este acuzat de săvârșirea a șase infracțiuni de act sexual cu un minor.

"În sarcina inculpatului P.N. s-a reținut că în perioada februarie - mai 2013, a întreținut în repetate rânduri acte sexuale cu minorele R.A.E., D.C., B.R.P., M.E.B, M.I. și A.I-G, acestea fiind determinate de oferirea și darea de bani și alte foloase de către inculpat, direct sau indirect.

În ceea ce o privește pe inculpata A.I-G, s-a reținut în sarcina acesteia faptul că în perioada februarie - mai 2013 a recrutat pe minorele R.A.E, D.C. și B.R.P., în vederea practicării prostituției și a tras foloase de pe urma practicării acesteia de către minore.

În sarcina inculpatului V.A. s-a reținut că în perioada februarie - mai 2013, cu intenție, a ajutat-o pe inculpata A.I-G în vederea recrutării minorelor R.A.E, D.C. și B.R.P., în scopul practicării prostituției, a înlesnit practicarea prostituției și a tras foloase de pe urma practicării acesteia de către minore", se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că minora acuzată de proxenetism este elevă la Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin", și la fel și o parte din fetele recrutate pentru a practica prostituția.

Pentru prestațiile lor, fetele, ce au vârste cuprinse între 14 și 17 ani, primeau sume cuprinse între 400 și 500 de lei. Ba chiar se pare că una dintre fete, care era virgină, ar fi primit 600 de lei. 

Comentează știrea

constantean
7 iunie 2013
foame mare

Pai daca alocatia e mica...cheltuielile sunt mari, nu era nevoie sa acopere de undeva diferenta ??

CE ATATA
7 iunie 2013
CENZURA??

SCRIETI IN PUII MEI NUMELE LOR, AL PROXENETILOR. CE II TOT CENZURATI?? SA STIE PE CINE SA ASTEPTE AIA DE LA MITITICA.

eu
8 iunie 2013
cine sunt, ca sa ne ferim de ei!

De ce nu scrieti numele lor? Daca ii intalnim sa ne ferim dracului de ei, ca si asa lumea e plina de escroci. Cativa mai putin poate fac diferenta. Ce atata PN, VMK, AIG , KYZ , XYZ , ziceti-le pe nume si unde actionau sa NE FERIM

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5213 secunde