Concurs Proteste în mai multe orașe din țară! Sute de oameni au ieșit în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de noul proiect al legii sănătății

702
4

Articole recomandate

La București, dar și în marile orașe din țară, au loc, pentru a doua zi consecutiv mitinguri de susținere a lui Raed Arafat. Aproape 200 de oameni s-au adunat, sâmbătă, pentru a doua zi în Capitală la un protest care a început ca o mișcare de solidaritate față de medicul Raed Arafat și nemulțumire față de noul proiect al legii sănătății și care rapid le-a amintit toate problemele, plecând de la pensiile și salariile mici.
Chiar dacă președintele Traian Băsescu a anunțat vineri că va cere premierului să retragă proiectul legii sănătății dacă nimeni nu îl vrea, iar ministrul Sănătății a retras imediat actul, totuși oamenii nu au încetat protestele.

Nici apelul lui Raed Arafat prin care cerea oamenilor să nu iasă în stradă nu a avut succes.

"Mulțumesc mult oamenilor pentru susținere. Dar îi rog pe toți să nu se lase manipulați politic. Să nu iasă în stradă, să nu răspundă la nicio chemare și provocare de pe internet sau de la televiziuni", a declarat, vineri, Raed Arafat.
Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, sâmbătă, și la Constanța, începând cu ora 14.00, în fața sediului Prefecturii județului, într-un miting de susținere a lui Raed Arafat.


Comentează știrea

rex
14 ianuarie 2012
sa iasa toti romanii in strada (cei ce nu inhaleaza duhoarea lui basescu)

Alo "Cuget Liber" mitingul de sustinere pentru Arafat s-a transformat in toate orasele in mitinguri deprotest la adresa MAFIEI PORTOCALII si a mentorului lor "paraliticul" basescu si clicei lui SCURSURILE SOCIETATII ROMANESTI,gasca de mafioti numita pd si acolitii lor,corul de bocitoare din care face parte si acest ziar.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Ana
15 ianuarie 2012
Invatati sa numarati

200 de oameni in Bucuresti???? Nu cumva 2000? V-a dat lectii de numarat Roberta Anastase?

Miruna
15 ianuarie 2012
200 oameni..cugetule,o iei pe urmele tembelegrafului,au fost mii de oameni..poate in CTA au fost 200 oameni,he he he

nu mai manipulati lumea ,oameni buni,voi aparati pdl iar tembelegraful ei pe mazare,nicusor constantinescu si usl CTA..Penibil...constat,asa cu mintea mea de om tanar ,desi nu am apucat comunismul ca usl si pdl sunt la fel de rai precum pcr si mai mult...2 grupari la fel de mafiote...DOAMNE cu cine vom vota,nu stiu...eu as vota si cu noua dreapta numai sa scapam de BASESCU la nivel national si de pastaia ordinara aici pe plan local!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Ianuarie 2012
Stire din Sănătate : Raed Arafat a demisionat
Pagina a fost generata in 0.3841 secunde