Proxeneții ridicați de mascații de la DIAS au ajuns după gratii

1308
Proxeneții ridicați de mascații de la DIAS au ajuns după gratii - e36812e4c30a311d5c12b818581b6a7c.jpg
Magistrații de la Judecătoria Constanța au emis mandate de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele celor trei bărbați acuzați de proxenetism.
În urma audierilor, Iusein Ali, de 36 de ani, Sunai Suliman, de 33 de ani, și Asan Ali, de 39 de ani au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Constanța.
Cei trei sunt suspectați că au exploatat sexual mai multe minore în scopul obținerii de bani. Ei au fost reținuți în urma mai multor descinderi ale polițiștilor din Constanța.
Oamenii legii aveau informații că în două case din Piața Griviței locuiesc trei bărbați care ofereau "fetițe" în schimbul unor sume de bani. Fetele erau trimise "la produs" pe strada Caraiman din Constanța iar banii erau încasați de proxeneți.
În urma descinderilor, au fost reținuți Iusein Ali, Sunai Suliman și Asan Ali. Potrivit anchetatorilor, ei au fost prinși în timp ce primeau bani pentru a-i permite unei minore, de 17 ani, să însoțească un bărbat, în vederea întreținerii de raporturi sexuale cu acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8335 secunde