Puști de 16 ani, depistat la volanul unui Tico

513

Articole de la același autor

În dimineața zilei de 6 iunie a.c., în jurul orei 1,30, pe strada Traian, din Constanța, polițiștii Secției 5 au oprit și scos din trafic autoturismul marca TICO pentru că șoferul lui nu oprise la semnalul regulamentar efectuat de lucrătorii de poliție, pe b-dul 1 Mai.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul era condus de Ionuț Bogdan S., de 16 ani, din localitatea Viile, județul Constanța, care luase autoturismul din incinta unei societăți comerciale (SC "Drum Nou" SA), fără acordul proprietarului. Pe locul din dreapta față al aceluiași autoturism se afla Cristian Gabriel Gabrigeanu, de 18 ani, din Constanța.
Oamenii legii au trecut la verificarea autoturismului, în care au găsit un radio-CD auto, a cărui proveniență cei doi nu au putut să o justifice.
În urma extinderii cercetărilor de către lucrătorii Compartimentului Furturi din Auto s-a stabilit că radio-CD-ul, împreună cu două boxe audio, au fost sustrase în noaptea de 3/4.06.2008, de George Emilian P., de 16 ani, din Constanța, din autoturismul marca Dacia Liberta, proprietatea lui Marian Adrian Cocârță, din Constanța.
Prejudiciul, în valoare de 600 lei, a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.
Persoanele în cauză sunt cercetate în stare de libertate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8723 secunde