Nu vă lăsați autoturismul la voia întâmplării

Puteți rămâne fără mașină în doar câteva secunde

246
1

Articole de la același autor

Pentru a nu cădea pradă hoților de mașini, polițiștii constănțeni vă recomandă ca, la coborârea din autoturism, să scoateți cheia din contact, chiar dacă veți lipsi doar pentru scurt timp. Furtul unei mașini cu cheile lăsate în contact durează doar câteva secunde. 

Certificatul de înmatriculare și cartea de identitate ale autoturismului nu trebuie păstrate în acesta. În cazul unui furt, asiguratorul CASCO nu vă despăgubește dacă nu prezentați cele două documente în original și ambele chei ale autoturismului. 

Parcați mașina astfel încât să fie vizibilă din locuință și, pe cât posibil, în locuri iluminate și cât mai circulate. De asemenea, este bine să montați un sistem de alarmă antifurt. La autoturismele prevăzute din fabricație cu sisteme electronice de siguranță este recomandat să montați un sistem alternativ care să blocheze funcționarea autoturismului.

Comentează știrea

christian louboutin sale shoes
28 februarie 2014
christian louboutin sale shoes

red bottom shoe wiki Stiri Eveniment : Puteți rămâne fără mașină în doar câteva secunde | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale shoes http://hpcltesting.orpak.co.in/images/christian-louboutin-us.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1599 secunde