Fenomen îngrijorător: în Constanța, minorii jefuiesc mașini!

158
1
Fenomen îngrijorător: în Constanța, minorii jefuiesc mașini! - minorifurtmasina-1378050284.jpg

Articole de la același autor

Un fenomen îngrijorător dă bătăi de cap polițiștilor din Constanța: ajung în atenția lor tot mai multe cazuri în care mașinile parcate în Constanța sau în stațiunea Mamaia sunt sparte de minori. 

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 10,00, o patrulă formată dintr-un polițist de la Biroul Mamaia și un jandarm au oprit, pe o alee din stațiune, un puștan de 14 ani, care avea asupra lui 135 de lei și acte care nu-i aparțineau. Ulterior, cercetările au scos la iveală că minorul împreună cu un complice de 15 ani au spart două mașini aflate în parcarea unui hotel din stațiune. Au forțat sistemul de închidere și au furat două radio-cd-uri, un GPS, acte, bani și o stație de emisie-recepție. Polițiștii sunt convinși că adolescenții au mai spart și alte autoturisme, așa că fac verificări în continuare. 

Altă zonă, aceeași problemă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4,00, polițiștii Secției 2 au surprins, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, trei adolescenți, în vârstă de 14 și 15 ani, care se ciondăneau pe un GPS, un stick de memorie și un telefon mobil. Cercetările au stabilit că bunurile fuseseră furate, în acea noapte, din trei mașini parcate în zona Complexului Dobrogea, de pe b-dul Lăpușeanu. 

În ambele situații, minorilor le-au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat și se fac verificări pentru a se stabili dacă au mai spart și alte mașini. Rămâne de văzut dacă vor fi trași la răspundere, având în vedere că sunt minori. 

Comentează știrea

christian louboutin daffodile strass
28 februarie 2014
christian louboutin daffodile strass

red bottom heels size 10 Stiri Eveniment : Fenomen îngrijorător: în Constanța, minorii jefuiesc mașini! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin daffodile strass http://adminatfishmarket.yoqayoqa.com/images/christian-louboutin-women-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Eveniment : Furt pe plaja Modern
Pagina a fost generata in 1.4065 secunde