Aveți grijă cui deschideți ușa! Cum a fost prădată o octogenară din Constanța

170
1
Aveți grijă cui deschideți ușa! Cum a fost prădată o octogenară din Constanța - furt-1378095549.jpg

Articole de la același autor

Aveți grijă pe cine primiți în casă, căci vă poate fura ce aveți mai de preț în locuință! A pățit-o o octogenară care locuiește pe bulevardul Tomis din Constanța. A vrut să facă o faptă bună, dar a fost prădată. 

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 7,45, polițiștii Secției 2 care patrulau în zonă au observat, pe strada Suceava, trei indivizi cu un comportament suspect, care cărau un televizor. I-au oprit și i-au identificat ca fiind Reihan A., de 17 ani, din Constanța, Behan M., de 35 de ani, din Eforie Sud, și Rasim S., de 20 de ani, din Dobromir. Cei trei s-au încurcat în explicații când au fost întrebați de unde au aparatul. Mai mult, asupra lor au fost găsite mai multe bijuterii, dar și suma de 1.180 de lei. 

Cercetările au arătat că bunurile fuseseră furate, cu puțin timp în urmă, din apartamentul octogenarei. Reihan A. i-a bătut la ușă și a rugat-o cu insistență să îi permită să umple o sticlă cu apă, iar ulterior i-a cerut permisiunea să folosească toaleta. Profitând, însă, de neatenția bătrânei, i-a furat bunurile din locuință. 

Sâmbătă după-amiază, adolescentul a fost dus în fața magistraților Judecătoriei Constanța, care au decis arestarea lui preventivă pentru 19 zile. 

Tot cu un televizor furat a fost prins, în aceeași zi, și un bărbat din Cernavodă. Cosmin N., de 28 de ani, a fost surprins de patrulă în timp ce căra televizorul, la ora 4,00 dimineața. Verificările au scos la iveală că bunul fusese furat dintr-o spălătorie. Suspectul este cercetat în libertate.

Comentează știrea

christian louboutin daffodile strass
28 februarie 2014
christian louboutin daffodile strass

louboutin pumps for sale Stiri Eveniment : Aveți grijă cui deschideți ușa! Cum a fost prădată o octogenară din Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin daffodile strass http://edu.frontimall.com/images/christian-louboutin-quotes.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Eveniment : Furt pe plaja Modern
Pagina a fost generata in 1.6291 secunde