Radu Mazăre: "De luni o să dau în judecată statul. Sunt o victimă..."

25590
690
Primarul Constanței, Radu Mazăre, susține o conferință de presă la sediul Primăriei. Acesta face câteva precizări vizavi de faptul că este anchetat de Direcția Națională Anticorupție pentru terenurile vândute.


"Procurorii DNA Constanța mă acuză că am vândut la subpreț. Adică procurorul de la București zice că mă bagă la pușcărie că am vândut terenuri pe domeniul public (este vorba despre cel de sub Cazino Mamaia -n.r). Procurorul din Constanța spune că după șase ani terenul era al Primăriei. Puteam să îl vând, dar era la subpreț. Eu am cerut să fie audiați și experții care au evaluat terenul, că doar nu îl evaluez eu, dar mi-au respins ca neîntemeiată cererea. Cum este posibil să fii anchetat pentru același lucru și de DNA Constanța și de DNA București? Procurorul din Capitală spune că nu aveam voie să vând terenul, cei din Constanța spun că aveam voie, dar am subevaluat prețul. De luni o să dau în judecată statul. Sunt o victimă a statului pentru această cercetare. Mă voi gândi ce daune să cer. O să fac plângere la Koveși, dar și la ministerul justiției. Este un abuz evident, o situație care trebuie stopată. ANI îmi cercetează averile tot din cauza DNA-ului. Ei au făcut înștiințare. ", a declarat primarul Radu Mazăre.


"Cred că sunt o obsesie pentru ei"


De asemenea, primarul Constanței a spus că de zece ani se luptă cu cei de la DNA.
"Sunt un luptător, de 10 ani mă lupt cu hidra asta. Dar vor să mă prindă și nu reușesc, cred că sunt o obsesie pentru ei. Eu sper ca după alegeri să se schimbe lucrurile. Se va schimba sistemul și nu vor mai fi toate slugile la putere. "


Comentează știrea

690 comentarii. Pagina 1 din 69. Click pe pagina dorită : 1 2 ...69 
Stefan
10 octombrie 2014
Primar

De la primarie direct la ... puscarie !! Asta trebuie sa fie drumul acestui papitoi ! Un individ profund imoral si teribil de prost crescut !

bani
10 octombrie 2014
bani pe net

Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

112
10 octombrie 2014
Pastaia ofticata

Cine dracu i-a adus pe acesti maimutoi in Constanta?

porcul
10 octombrie 2014
donatie

jigodie suge-o de la stat ! [ ajutor social, sponsorizare tv nEPTUN ]

Luci
10 octombrie 2014
Mazariche

Fereascane dumnezeu sa iasa Ponta presedinte. Sclavii baronilor PSD vom deveni. Vor scapa toti hoti astia anchetati. Romania va fi un sat fara caini. Daca va iesi cretinu de Ponta presedinte in urmatorii 4 ani veti vedea cum tara se va fura particica cu particica. In urmatorii ani astia se vor imbuiba pe spinarea dumneavoastră.

gigel
10 octombrie 2014
PUSCARIA!!!!!

BAI, PE VIATA SA TE MANANCE PUSCARIA PE TINE SI PE TOTI CIOCOII DE LA PRIMARIE SI CJC!!!!!

admirator
11 octombrie 2014
eu cred ca Mazare

e victima sistemul ticalosit si a propriei prostii si ingimfari. Cred ca are dreptate sa dea statul roman in judecata, pentru atmosfera propice hotilor creata si intretinuta 25 de ani. Cum sa nu-i cada victima un biet suflet tinar, fara experienta de viata si neprihanit? Te sustinem, Mazare in efortul de a-l inculpa pe "Iliescu si ai lui", creatorii sistemului asta. Si pe Nastase, cel care a continuat opera iliesciana... Dar vezi ca nastase 4 case a fost depasit de Ponta 7 case... Ce sa faci, asa e cu infractorii de drept comun. Cand Justitia pune ochii pe ei, nu-i mai lasa pina nu-i aresteaza... Naravuri vechi, nu? Tu de ce te plingi, mai exact?

elite St. Louis Rams Jerseys
14 octombrie 2014
elite St. Louis Rams Jerseys

Jerseys Nike Indianapolis Nike 49ers Jerseys New Minnesota Vikings Jerseys Buy Radu Mazăre: "De luni o să dau în judecată statul. Sunt o victimă..." | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online 49er nike jersey Jerseys Buy 100% elite St. Louis Rams Jerseys http://www.italialavorotv.it/UserFiles/jerseys/elite-St.-Louis-Rams-Jerseys.html

?? ???????????
14 octombrie 2014
?? ???????????

ugg ???? ??? ?? ugg japan shop ??????? ugg ?????? Radu Mazăre: "De luni o să dau în judecată statul. Sunt o victimă..." | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online ???????? ugg ?? ugg ??? ?? ???? ??????? ?? ?? ?? ??????????? http://www.zenithmetals.com/images/news.aspx?c=jpugg&key=??-???????????

ugg ??????? ??
14 octombrie 2014
ugg ??????? ??

ugg ?????????????? ????/a> ugg ?????????????? Radu Mazăre: "De luni o să dau în judecată statul. Sunt o victimă..." | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online ugg ???????? ??? ?????????????? ???

690 comentarii. Pagina 1 din 69. Click pe pagina dorită : 1 2 ...69 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Radu Mazăre rămâne sub control judiciar
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Sport : Președintele FC Farul, anchetat de DNA
Pagina a fost generata in 0.5337 secunde