Monica Macovei vorbește despre dispariția DNA

114
Monica Macovei vorbește despre dispariția DNA - monicamacovei-1412763141.jpg

Articole de la același autor

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei susține că dacă Victor Ponta, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu sau Elena Udrea vor câștiga alegerile, "viitorul DNA nu mai există", Macovei spunând că politicienii au diverse mijloace pe care le folosesc pentru a nu mai fi cercetați penal.


"În cazul în care domnii Ponta, Iohannis, Tăriceanu sau Udrea vor câștiga aceste alegeri, viitorul DNA nu mai există. Fie că se schimbă șeful, fie că se face o comasare cu o altă instituție, se găsesc multe modalități", a afirmat Monica Macovei, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii înaintea unei dezbateri cu cei care o susțin în cursa pentru Președinția României, transmite corespondentul Mediafax.


Fostul ministru al Justiției a adăugat că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a încercat să comaseze DNA cu o altă instituție încă din anul 2007.


"De altfel, Tăriceanu a încercat să facă asta încă din 2007, după ce m-a dat afară din Guvern, avea ordonanța de urgență pregătită pentru comasarea DNA cu altcineva și apoi să spună, ceea de a mai făcut în Guvern, că e altă instituție și ca atare numim noi alți șefi", a adăugat Macovei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Sport : Președintele FC Farul, anchetat de DNA
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Elena Udrea, audiată la DNA
Pagina a fost generata in 0.6271 secunde