Udrea, la ieșirea de la DNA: "Nu cred în coincidențe"

221
Udrea, la ieșirea de la DNA:
Președintele PMP, Elena Udrea, candidată la alegerile prezidențiale, a declarat, miercuri seară, la ieșirea de la DNA, fiind întrebată dacă crede că audierea ei cu două zile înainte de începerea campaniei este o coincidență, că ea nu crede în coincidențe. La ieșire, în jurul orei 21.30, ea a spus că a fost chemată să dea declarații ca martor în dosarul din 2011 al primarului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan. Acesta este acuzat că, din 2009, folosindu-se de interpuși, a administrat o firmă care a primit contracte finanțate din bani publici în comune din Neamț care se bucurau de finanțare din partea bugetului de stat conform HG 577/1997, privind Programul pentru pietruirea drumurilor comunale, alimentarea cu apă a satelor, conectarea satelor la rețeaua de electrificare și la rețelele telefonice.

"Toate solicitările, fie că erau de la Gheorghe Ștefan, fie că erau de la oricare primar din țară sau șef de consiliu județean, toate urmau procedura legală și cutuma", a spus Udrea, explicând că autoritățile locale trimiteau solicitări pentru alocări de fonduri pentru lucrări din județele lor, iar ministerul în funcție de bugetul pe care îl avea, de obicei de 20 de ori mai puțin decât se cerea, făcea alocările în acord cu cei din teritoriu, încât să acopere minimul din necesar.

Întrebată de ce a venit al DNA atât de târziu, Udrea a spus că a venit "pe fugă". "A trebuit să vin foarte repede pentru că am înțeles că dosarul trebuie închis și nu am vrut să amân declarația", a răspuns aceasta.

Întrebată și dacă i se pare că este o coincidență faptul că a fost chemată la audieri cu două zile înainte de începerea campaniei (pe 3 octombrie), Elena Udrea a răspuns: "Eu nu cred în coincidențe", scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2537 secunde